Healing

Dig selv i centrum 🙏 Du kommer op på min briks iført undertøj. Du bliver puttet ind i tæppe og lagen - hvor jeg herefter går igennem din krop fra top til tå, med en fantastisk healing og en let berøring af huden. Du mærker healingen via mine varme hænder og får en indre ro 🙌 Hvis du "bøvler" med smerter, eller andre ting kigger vi på det også. Du skal vide at her hos mig vil du føle dig tryg og passet på 🙏 varighed : 60 min

  • Jeg snakker ikke under behandlingen, da det er din time til at koble fra og mærke, hvad der sker i kroppen. Under healingen er der afslappende lavt musik.
  • Efter endt healing tager vi en samtale, hvor jeg fortæller,
    -hvad jeg mærkede under healingen.

Medbring: Ingenting - jeg har, hvad du skal bruge - inkl. i prisen.

Pris 450 kr

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kig herunder for at se, hvad healing er

Hvad er healing?

Healing bruges som en behandlingsform, der kendetegnes ved, at healeren tilfører klienten "energi" enten ved hĂĄndspĂĄlæggelse eller ved tankens, bønnens, kærlighedens eller visualiseringens kraft.

Healeren søger at skabe balance i klientens energi. Behandlingen sker ved at behandleren overfører udefrakommende energi via sig selv til klienten.

Ordet "healing" er engelsk og betyder "helende" eller at "hele".

Hvad kan behandles med healing?

I healing anses sygdom og lidelser som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Healeren vil derfor forsøge at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre mere energi der, hvor der er blokeringer og ubalance, som styrker kroppens evne til at helbrede sig selv.

Healing anvendes ved forskellige fysiske og psykiske symptomer. Noget af det kan fx være

  • Gigt
  • Hovedpine
  • Rygproblemer
  • Depression, sorg og stress
  • Personlig og ĂĄndelig udvikling.